Hoe werkt het allemaal?

Thuisafgehaald privacy statement

Laatst bijgewerkt: Jul 17, 2017 03:40PM CEST
Thuisafgehaald privacy statement
Wij respecteren de privacy van bezoekers en gebruikers van de website en dragen er zorg voor dat
de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de
persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen van de Wet
Bescherming Persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
 
Privacy bescherming
In het kader van Thuisafgehaald verwerken wij (Stichting Social and Green Innovation) jouw persoonsgegevens als verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming Persoonsgegevens. Wij verwerken deze persoonsgegevens om Thuisafgehaald mogelijk te maken en om jouw account te kunnen beheren. Ook kunnen we jouw gegevens verwerken om contact met je te onderhouden en jouw eventuele vragen en opmerkingen te behandelen, of indien er een geschil ontstaat.

Wij gaan zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Naast het feit dat we bepaalde
persoonsgegevens op de website of met andere Gebruikers delen (zie hieronder), delen wij jouw
persoonsgegevens uitsluitend (i) voor zover dat noodzakelijk is voor de dienstverlening van
Thuisafgehaald, bijvoorbeeld doorgifte van persoonsgegevens aan web hosting provider of support
software provider of (ii) met een overheidsorgaan wanneer wij daartoe wettelijk verplicht zijn.
 
Zichtbaar op de website
Bepaalde door jou opgegeven gegevens delen wij in het kader van Thuisafgehaald ook met andere
Gebruikers, omdat deze Gebruikers moeten kunnen zien wie jij bent, waar je woont en wat je
aanbiedt. De volgende gegevens zijn zichtbaar op de website.
 
 
Thuiskoks
 
profielnaam
straat en plaatsnaam
profielfoto
introductietekst
aangeboden maaltijden
ontvangen bedankjes
statistieken
badges
 
Afhalers
 
profielnaam
straat en plaatsnaam (alleen via thuiskok voor extra hulp)
profielfoto
introductietekst
 
 
Thuiskok extra hulp 
profielnaam
straat en plaatsnaam
profielfoto
introductietekst
aangeboden maaltijden
bedankjes 
statistieken
 
 
Cateraars
 
profielnaam
straat en plaatsnaam
profielfoto
 introductietekst
​statistieken
​reviews
 
Rechtstreeks verstrekken van gegevens aan andere Gebruikers
 Wanneer een Afhaalovereenkomst tot stand komt (of een match via de optie 'Thuiskok voor extra hulp'),
verstrekken wij de betreffende Gebruikers ook elkaars contactgegevens, zodat de
Afhaalovereenkomst ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden. Wanneer je aldus als Gebruiker de
persoonsgegevens van een andere Gebruiker ontvangt, dien je daarmee zorgvuldig om te gaan en
deze uitsluitend te gebruiken voor het gebruik van Thuisafgehaald en de uitvoering van eventuele
afhaalovereenkomsten.
 
Nieuwsbrief
Wij maken en verspreiden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over
nieuws op het gebied van Thuisafgehaald, onze diensten en aanverwante zaken. Jouw e-mailadres
wordt alleen met jouw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Het
abonneebestand van de nieuwsbrief wordt[, behalve aan onze web hosting provider,] niet aan derden
verstrekt. Deze verwerking baseren wij op het feit dat Thuisafgehaald een gerechtvaardigd belang
heeft om haar Gebruikers te informeren over haar diensten en aanverwante zaken. Iedere nieuwsbrief
bevat een link waarmee je jouw toestemming altijd kunt intrekken.

Facebook en twitter
Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale
netwerken Facebook en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt
aangeleverd door Facebook en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie onder).
 
Lees de privacyverklaring van Facebook en van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met je persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.
 
Google analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken en
hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen
informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door
Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.
 
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over
de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit
van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien
Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google
verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen
analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
 
Gebruik van Cookies
Thuisafgehaald gebruikt op deze websites cookies voor het meten en analyseren van bezoekcijfers.
Hiertoe worden aan de hand van je IP-adres, onder andere internet-verkeersgegevens en gegevens
over browsertype en computer verzameld. Deze gegevens zullen niet worden gebruikt om jou
persoonlijk te identificeren. Een cookie is een klein stukje informatie dat in de vorm van een bestand
op je computer wordt opgeslagen. Indien je niet wilt dat wij cookies gebruiken, dien je in je browser 'cookies off'; in te stellen. Indien je de cookies accepteert, zullen zij gedurende vijf jaar op de computer
blijven, tenzij je de cookies verwijdert. Het uitzetten van cookies kan het gebruik van onze website en
diensten beperken.
 
Onze identiteit en uitoefening van rechten
 
Indien je een gebruiker bent van Thuisafgehaald, heb je de mogelijkheid je persoonlijke gegevens in
te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kun je ons verzoeken de
gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Ook kun je een verzoek indienen tot overdracht van je
gegevens. Mocht je een vraag of een klacht hebben dan horen we dat natuurlijk ook graag. Je hebt
ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens
(www.autoriteitpersoonsgegevens.nl )
 
Voor vragen, opmerkingen of verzoeken met betrekking tot de verwerking van jouw
persoonsgegevens, kan je contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens
 
Stichting Social and Green Innovation
06 8344 7197
info@thuisafgehaald.nl
 
Aanpassen privacy statement
Wij behouden ons het recht deze privacystatement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website
worden gepubliceerd.
 
Laatste update: juli 2017 
 
 
 

Contact

  • Kan je niet vinden wat je zoekt?

    Mail ons op info@thuisafgehaald.nl

    Bel ons op 06-83447197

    We helpen je graag!
e471244d7f292f17c300d10424616061@thuisafgehaald.desk-mail.com
https://cdn.desk.com/
false
desk
Wordt geladen
seconden geleden
een minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uur geleden
een dag geleden
dagen geleden
info
false
Ongeldige lettertekens gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete